ALGEMEEN

 

Liberté Sélect is een jong en dynamisch bureau dat staat voor kwaliteit in interim management, detachering en werving & selectie. Het bureau begeeft zich als specialist op drie vakgebieden: Bouwkunde, Civiele Techniek en Cultuurtechniek. De dienstverlening organiseert zich rond de opdrachtgever. Dankzij jarenlange ervaring is Liberté Sélect inmiddels actief in diverse specialismen en zijn zij in staat om de benodigde experts in te zetten bij elke individuele opdrachtgever.

Liberté Sélect biedt u een compleet en multidisciplinair dienstenpakket aan. Zij ontzorgt haar opdrachtgevers, begeleidt en managet processen, deelprocessen en projecten, zowel in de engineeringfase als tijdens de uiteindelijke realisatie. Dit alles om het uiteindelijke rendement te vergroten.

Een willekeurige greep uit de belangrijkste producten van de geboden diensten:

-     Procesmanagement
-     Directievoering en Toezicht
-     Projectmanagement
-     Interim management
-     Parkmanagement (gebouwen en terreinen)
-     Beheer en Onderhoud bedrijfsgebouwen

Liberté Sélect voert haar opdrachten uit voor zowel overheidsinstellingen als het bedrijfsleven.
Het is voor Liberté Sélect belangrijk dat u tevreden bent over de kwaliteit van de geboden diensten en ondersteunende werkzaamheden. Zij streeft naar efficiëntie en duurzame oplossingen, en hecht bijzondere waarde aan optimale productie- en werkomstandigheden, evenals zorg voor de wereld waarin wij leven.

Om de kwaliteit van uw project zeker te stellen maakt Liberté Sélect zich sterk om uw hooggespannen verwachtingen niet slechts waar te maken, maar zelfs te overtreffen.